Başarılarımız

• Pendik Kaymakamlık Kupası yarışmasında (5000 metre koşuda) ilçe birinciliği.

• İstanbul bilek güreşi şampiyonu 1.liği,12/C Sınıfı 60 kiloda sağ ve sol kolda İstanbul Birincisi,

• Halil İbrahim Ören 70 Kiloda sağ kol İstanbul Üçüncüsü,

• Abdulsamet Kağan Yolcu 12/B Ocak 2014 ´de 70 kiloda Wushu gençler Türkiye şampiyonu olmuştur.

• Pendik belediye Başkanlığının düzenlediği 2012-2013 Okul Spor Şenlikleri Atletizm genç Erkekler Birinciliğini Okulumuz almıştır.

• 2013 Pendik belediye Başkanlığının düzenlediği Atletizm yarışmalarında Okulumuz Takım birincisi olmuştur.

• Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Okul Spor şenlikleri masa tenisi genç erkekler Birinciliğini okulumuz almıştır.

• Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Okul Spor şenlikleri BADMİNTON birinciliğini okulumuz almıştır.

• Pendik İlçesi Okullar arası Tenis yarışmasında ilçe birinciliği.

• İstanbul özel Asfa Koleji Türkiye bilek şampiyonası birinciliği.

• 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Koşu dalında Pendik ilçe 3.cülüğü almıştır.

Başarılarımız, birinciliklerimiz Allah´ın izniyle devam edecektir.

Yayın: 04.11.2014 - Güncelleme: 04.04.2023 14:52 - Görüntülenme: 3181