UZMAN ÖĞR. MEHMET TAYYİP AYDIN - OKUL MÜDÜRÜ

1977 Erzurum doğumlu. Aslen Sivaslı

İlkokulu Erzurum Atatürk İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Erzurum İmam Hatip Lisesinde okudu.

1994 yılında kazandığı Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1998 yılında mezun oldu.

Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı.

Halen Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde Doktora öğrencisidir.

2001-2002 yılları arasında Ankara’da imamlık yapmış, 2002-2004 yılları arasında İstanbul Pendik Haseki Eğitim Merkezinde kursiyer olarak görev yapmıştır.

2004 yılında Gaziantep’te başladığı öğretmenlik görevine 2004-2008 arasında Pendik Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda devam etmiştir.

2008-2012 yılları arasında Artukbey İlköğretim okulunda müdür yardımcısı olarak çalışmıştır.

2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Pendik İmam Hatip Lisesinde müdür yardımcısı olarak devam ederken Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesine Kurucu müdür olarak atanmıştır.

Haziran-2022’de okulumuza atanan Müdürümüz, Evli ve üç çocuk babasıdır.

İyi derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.