İSTANBUL / PENDİK - Prof.Dr.Muhammet Tayyip Okiç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Prof.Dr.Muhammet Tayyip Okiç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kaynarca Mah. Adnan Kahveci Cad. Badem Sok. No 2 /1 Pendik / İSTANBUL
Vizyon
Akademik, sosyal ve kültürel açıdan ülkemizi dünyada temsil edebilen bireyler yetiştirerek ülke çapında ve uluslararası düzeyde öncü bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitimin amaçlarını benimsemiş, değişime ve gelişime açık, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, değerlerimize ve kültürel mirasımıza sahip çıkan, ahlaki olgunluğa sahip bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Pendik Kaymakamlık Kupası yarışmasında (5000 metre koşuda) ilçe birinciliği. İstanbul bilek güreşi şampiyonu 1.liği,12/C Sınıfı 60 kiloda sağ ve sol kolda İstanbul Birincisi, Halil İbrahim Ören 70 Kiloda sağ kol İstanbul Üçüncüsü, Abdulsamet Kağan Yolcu 12/B Ocak 2014 ´de 70 kiloda Wushu gençler Türkiye şampiyonu olmuştur.Pendik belediye Başkanlığının düzenlediği 2012-2013 Okul Spor Şenlikleri Atletizm genç Erkekler Birinciliğini Okulumuz almıştır.2013 Pendik belediye Başkanlığının düzenlediği Atletizm yarışmalarında Okulumuz Takım birincisi olmuştur.Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Okul Spor şenlikleri masa tenisi genç erkekler Birinciliğini okulumuz almıştır.Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Okul Spor şenlikleri BADMİNTON birinciliğini okulumuz almıştır.Başarılarımız,birinciliklerimiz Allah´ın izniyle devam edecektir. Pendik İlçesi Okullar arası Tenis yarışmasında ilçe birinciliği. İstanbul özel Asfa Koleji Türkiye bilek şampiyonası birinciliği.2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Koşu dalında Pendik ilçe 3.cülüğü almıştır.
08.50 - 16.00
Doğalgaz Kombi- Merkezi Isıtma
Ulaşım
OKULUMUZ D-100 KARAYOLUNA 200 M MESAFEDEDİR,D-100( E-5)´DEN GEÇEN 500T,TUZLAYA,GEBZEYE GİDEN OTOBÜS VE MİNİBÜSLER OKULUMUZUN YAKININDAN GEÇMEKTEDİR,133K 132V KARTALDAN KALKIP OKULUN YANINDAKİ DURAKTAN GEÇMEKTEDİR.PENDİK ALTKAYNARCA MİNİBÜSLERİ OKULUMUZUN YANINDAKİ DURAKTAN GEÇMEKTEDİR. OKULUMUZ MAVİ KULEYE 200 M´DİR. E-5 KAYNARCA DURAKLARINA 300M´DİR.PENDİK SGK´YA ÇOK YAKINIR.
Kaynarca Mah. Adnan Kahveci Cad. Badem Sok. No:2/1 Pendik / İSTANBUL
2 km
Taban-Tavan Puan Bilgileri
340-438 55-91