Nis

Meslek dersi öğretmenlerimizce yapılan planlama dahilinde haftanın ayet ve hadisi panolarda veya LCD ekranlar ile öğrencilerimize gösterildi

Nis

Etkili sınıf yönetimini oluşturan süreçler ve olumlu-olumsuz etkileyen öğretmen davranışlarına yönelik yeni stratejiler incelenerek değerlendiriildi ve sonuçlar tüm öğretmenlerimizle paylaşıldı.

Nis

Prof.Dr. Muhammet tayyip Okiç Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak gelenekselleşecek iftarlarımızın ilkini gerçekleştirdik. Tüm idareci, öğretmen ve aileleri tabi ki öğrencilerimizin de katılımıyla güzelleşen iftarımız için gelen tüm misafirlerimize teşkkür ederiz.

Nis

Pendik Belediyesi geçtiğimiz yıllarda da düzenlediği Dini Yayınlar Kitap Fuarı’nın 3.sünü açtı.

Mrt

Okulumuzda “Hayırda Yarışanlar Etkinliği” kapsamında deprem bölgesi için yardım kolisi hazırlama kampanyası düzenleyerek öğrencilerimizin aralarında işbirliği ve iletişimini kuvvetlendirecek bir çalışma yaptık. Katılım sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda DYK çalışmaları devam etmekte olup belirli periyotlarla deneme sınavları yapılarak sonuçlar öğrenci ve velilerimize duyurulmaktadır.

Mrt

Prof. Dr. Muhammet Tayyip Okiç Anadolu imam hatip liseleri olarak  son sınıf öğrencilerimize üniversite gezileri düzenleyerek seçebilecekleri bölümler hakkında bilgiler vermekteyiz.

Mrt

Öğrenciyi tanıma teknikleri. (Anket, görüşme, gözlem, problem tarama listesi, sosyogram vb.) konulu sunum hazırlanarak öğrencilerle paylaşıldı.

Mrt

Ramazan ayı münasebetiyle okul koridorlarımızda hadis panoları oluşturduk. Panoların hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin akademik başarılarının takibi için okul idaresi önderliğinde öğretmenlerimizce Akademik Takip Komisyonu oluşturularak öğrenci başarılarının en üst seviyelere çıkartılması hedeflenmektedir.

Mrt

Prof. Dr. Muhammet Tayyip Okiç AİHL ailesi olarak  Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini andık. Bizlere bu kutsal vatanı canları pahasına emanet bırakan aziz şehitlerimiz ruhlarınız şad olsun. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının kabul yıl dönümü ile İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy’u anma töreni düzenlendi. Töreni Hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Harezmi projesinde görev alan öğrenci ve öğretmenlerimizle üsküdar gezimizi gerçekleştirdik. Nevmekan sahil kütüphanesi ve Aziz Mahmud Hüdayi Hazretleri türbesini ziyaret ettik.

Mrt

Öğrencilerimiz, İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ve Pendik ilçe Emniyet müdürlüğünün ortak çalışması ile bağımlılıkla mücadele kapsamında ilçemize gelen "Narkotik Tır"ı ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuz idareci ve öğretmenleri eğitim sürecinde öğrencileri motive etmenin yolları konulu müzakere çalışması yapmak için bir araya geldiler. Çalışmanın okulumuz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını ve yüksek başarı getirmesini dileriz.