Fen ve Sosyal Bilimler Proje Bölümümüz ile Ortaokul Bölümümüz Açıldı

Sistemsel aksaklık sebebiyle Fen ve Sosyal Bilimler Programımız Tercih Döneminde, tercih listesinde gözükmemiştir. 17 Temmuz itibariyle 1.Nakil döneminde okulumuz 76336 koduyla yer alacaktır.

İsa ÖĞDÜR

Okul Müdürü

Prof. Dr. Muhammet Tayyip Okiç Anadolu İmam Hatip Lisesi 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında okutulmak üzere;

9. Sınıf düzeyinde ‘Fen ve Sosyal Bilimler Programı’ uygulayan sınıflarımız açılmıştır.

Bu sınıflarda Proje AİHL’ de uygulanan Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulanacaktır. LGS puanı yüksek olmasına rağmen Proje AİHL'ye kayıt yaptıramayan öğrenciler okulumuzda açmış olduğumuz ‘Fen ve Sosyal Bilimler Programı’ uygulanan sınıflara kayıt yaptırabilecektir. Bu sınıflara kayıt yaptıran öğrenciler, donanımlı öğretmen kadromuz sayesinde Fen ve Sosyal Bilimler alanında başarılı eğitimler alacaklardır.

OBP Puanınız ile ‘Fen ve Sosyal Bilimler Programı’ uygulanan sınıflara kayıt yaptırabileceğiniz gibi, OBP (Ortaöğretim Başarı Puanı) ile de normal eğitim programı uygulayan sınıflarımıza kayıt yaptırabilirsiniz.

Fen ve Sosyal Bilimler Alanı için tercih kodumuz: 76336

İmam Hatip Programı Uygulanan Alan için tercih kodumuz: 86663

Ayrıca 2024-2025 Eğitim Öğretim yılından itibaren bünyemizde İmam Hatip Ortaokulu da açılmıştır. 1 Temmuz'dan itibaren kayıtlarımız başlayacaktır.

14-06-2024

Yayın: 14.06.2024 - Güncelleme: 20.08.2024 16:35 - Görüntülenme: 4009